Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

We krijgen steeds meer trek in vlees

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

We krijgen steeds meer trek in vlees

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

RIJSWIJK — Uit cijfers verstrekt door het Produktschap voor Vee en Vlees blijkt dat in het eerste kwartaal van dit jaar in het binnenland 199.600 ton vlees (met been) werd geconsumeerd. Vergeleken met 188.600 ton in de eerste drie maanden van 1974 betekent dit een toeneming met ruim 5,5 pct.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 augustus 1975

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

We krijgen steeds meer trek in vlees

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 augustus 1975

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's