Bekijk het origineel

Luchtvaartjubileum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Luchtvaartjubileum

1 minuut leestijd

Op 25 en 26 okt. 1975 zal op Schiphol worden herdacht hoe 50 jaar geleden de KLM en de Scandinavische luchtvaartmaatschappij voor het eerst de verbinding tussen Nederland en Scandinavië zelfstandig gingen onderhouden. Ter herdenking van dit feit organiseert de Nederlandse Vereniging van Aero-filatelisten een tentoonstelling in het Stationsgebouw van Schiphol.

De PTT heeft een fraai poststempel ontworpen, hetwelk zal worden geplaatst op alle post die wordt bezorgd in de tentoonstellingszaal „Wijde Wereld" op Schiphol. Bovendien zijn er speciale enveloppen beschikbaar van verschillend formaat (fdc en klein kabinet) met afbeelding gewijd aan bovengenoemd luchtvaartjubileum tijdens de tentoonstelling. Deze enveloppen worden voorzien van het bijzondere ééndags poststempel.
Verzamelaars, die verhinderd zijn Schiphol zelf te bezoeken, kunnen deze poststukken — voorzien van postzegels en bijzonder poststempel — bestellen door storting van ƒ2,75 op postgiro 402628 ten name van „Stichting Tentoonstelling De Vliegende Hollander" te Rotterdam. Voor dit bedrag worden twee verschillende enveloppen, kompleet verzorgd, onder couvert toegezonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 25 oktober 1975

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Luchtvaartjubileum

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 25 oktober 1975

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken