Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Met hart en nieren

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Met hart en nieren

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Elk slachtdier levert behalve „spiervlees" ook organen, zoals lever, nier, hart, tong, zwezerik en hersenen, In de Nederlandse keuken zijn deze organen niet zo populair, terwijl ze wat voedingswaarde betreft bijzonder waardevol zijn.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 31 oktober 1975

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Met hart en nieren

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 31 oktober 1975

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's