Bekijk het origineel

Voor de jeug^d

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Voor de jeug^d

VAKANTIE 1976

2 minuten leestijd

Beste jongens en meisjes. Er üijn al weer heel wat briefes binnengekomen met opgeloste raadsels. Heel hartelijk dank voor zoveel viyt en yver. Ik kyk ze ook heel vlug na hoor, dan weten we gauw wie er een prijs heeft. We gaan rustig door en hieronder volgen twee nieuwe raadsels. De groeten van Oom Koos.

Raadsel 144

(Voor kinderen die nog geen 10 jaar zijn). 1. Drie broers in de ark. 2. Eén broer in de kuil. 8. Twee mannen in ene cel. 4. Een zus die de wacht houdt. 5. Een viervoetig sprekend dier. 6. Een discipel die een verrader

was. 7. Een discipel die de Heiland ver

tweeën zag Weken. 10. Een zendeling onder een wonderboom.

Raadsel 644
Waar is ddt gebeurd?

Het RD op uw vakantie-adres
Wanneer u van bovenstaande mogelijkheid gebruik wenst te maken, dient u van onderstaande opmerkingen kennis te nemen. • Uw vakantie-aidres dient uiterlijk 10 dagen voor uw vertrek In ons bezit)te zijn. • De krant wordt alleen per post op uw vakantie-adres bezorgd. • Uw opgave dient uitsluitend op onderstaande bon ingezonden te worden (dus niet telefonisch). • De extra kosten, ongeacht de duur van de periode, bedragem 3.50. Voor het buitenland (Europa) wordt dit bedrag verhoogdl met de extra portokosten van ƒ 9.- per week. • Bovenstaande kosten MOETEN VOORAF worden voldaan door overschrijving op onze giro 2032901 met vermelding: kosten vakantieadres. • Daar de bestelling van dagbladen in hetbuitenland nog wel eens moeilijkheden oplevert, is een duidelijk en zo volledig mogelijk adres gewenst. Voor het niet ontvangen van ons blad of een te late bestelling kannen wij uiteraard geen verantwoording nemen.' Naam abonnee Adres Woonplaats Verzoekt de krant van Adres Land . (Hierlangs afknippen)

BÖnTakantlë^drës

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 mei 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Voor de jeug^d

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 mei 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken