Bekijk het origineel

Israël

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Israël

1 minuut leestijd

TEL AVIV — De Israëlische troepen zullen zich in de toekomst verre houden van demonstraties op de bezette Westelijke Jordaanoever, behalve wanneer een rel de interlokale wegverbindingen bedreigt. Dit heeft een hoge officiële zegsman donderdag bekendgemaakt. Hij onderstreepte echter dat Israël vastbesloten is de orde in bezet gebied te handhaven en extremisten niet zal toestaan de Arabische bevolking in hun macht te krijgen.

 Volgens de zegsman denkt Israël niét dat er een plan achter de rellen van de laatste tijd in bezet gebied zit, waarbij in vier maanden 9 Arabieren door Israëlische militairen zijn doodgeschoten. Wel is er „een kleine groep extremisten die probeert de toestand in handen te krijgen."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 21 mei 1976

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Israël

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 21 mei 1976

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken