Bekijk het origineel

Stadstarief onder de loep

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Stadstarief onder de loep

2 minuten leestijd

DEN HAAG Een studiegroep van de PTT houdt zich bezig met de vraag of er in vrij grote gebieden, waarin thans een telefoongesprek gevoerd kan worden voor het stadstarief van zestien cent. niet een systeem moet komen, waarbij gesprekken ook zullen moeten worden afgerekend naar de tijdsduur, zoals bij interlokale het geval is. Dit is meegedeeld op een door de PTT gehouden persbijeenkomst, die gewijd was aan het woensdag verschenen jaarverslag 1975.

Dit zou inhouden, dat er ook in de grote .steden betaald zou worden naar de tijdsduur van een telefoongesprek. In PTT-kringen meent men dat dit systeem van tijdtelling meer in overeenstemming zou zijn met wat het publiek als rechtvaardig ervaart. Het is echter een zaak van ' ige adem. waarvan, mocht er ooit toe worden besloten, de invoering nog jaren op zich zal laten wachten.

Zou de studiegroep invoering een juiste zaak vinden dan zal zij daartoe voorstellen bij de regering moeten doen, die dan langs de normale weg zullen moeten worden afgewikkeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 26 mei 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Stadstarief onder de loep

Bekijk de hele uitgave van woensdag 26 mei 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken