Bekijk het origineel

Manoeuvres Sovjetleger „openbaar

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Manoeuvres Sovjetleger „openbaar"

2 minuten leestijd

MOSKOU — De Sovjet-Unie heeft vijf buurlanden uitgenodigd de militaire manoeuvres die van 14 tot 18 juni bij de Finse grens worden gehouden als waarnemer bij te wonen.

Aan de manoeuvres nemen 25.000 manschappen van de Russische landen luchtmacht deel, zo heeft het Russische persbureau Tass meegedeeld.

De uitnodigingen zijn gericht aan Finland, Zweden, Noorwegen, Polen en Oost-Duitsland, ieder drie waarnemers mogen sturen. Het is de tweede maal dat de Sovjet-Unie militaire manoeuvres openbaar maakt sinds de ondertekening van de akkoorden van Helsinki vorig jaar zomer.

De ondertekenaars van deze akkoorden hebben besloten vooraf kennis te geven van manoeuvres, waaraan 25.000 manschappen of meer deelnemen. Het uitnodigen van waanjemek is echter hiet verplicht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 2 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Manoeuvres Sovjetleger „openbaar

Bekijk de hele uitgave van woensdag 2 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken