Bekijk het origineel

Promotie G. de Mik

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Promotie G. de Mik

2 minuten leestijd

Aan de Rijksuniversiteit te Utrecht promoveerde vandaag tot doctor in de wiskunde en natuurwetenschappen de heer C. de Mik, geboren 4 juni 1942 te Stolwijk. De auteur van het proefschrift begon zijn studie aan de Technische Hogeschool te Delft, het kandidaatsexamen werd afgelegd in 1967. De heer De Mik is werkzaam bij het Medisch Biologisch Laboratorium te Rijswijk.

Het in dit proefschrift beschreven onderzoek begon met de vraagstelling of ook in ons land de aanwezigheid van OAF met de „raicrothread" techniek kon worden aangetoond. Aannemend dat OAF identiek is met de produkten gevormd uit ozon en olefinen, zou men op grond van de hoge graad van luchtverontreiniging in het westelijk deel van Nederland, met name in het Rijnmond-gebied, de aanwezigheid van OAF verwachten.

Aan het proefechrift zijn 9 stellingen toegevoegd. Een van hen zegt dat:

Eerst als alle Hervormde gemeenten optimaal gebruik maken van de diensten die de Stichting Mechanische Registratie en Administratie biedt, zal blijken over welk een uniek registratieen administratiesysteem de Nederlandse Hervormde Kerk beschikt. De waarde ervan gaat ver boven die van het geïnvesteerde bedrag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 2 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Promotie G. de Mik

Bekijk de hele uitgave van woensdag 2 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken