Bekijk het origineel

„De Zanderij

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

„De Zanderij" afgebrand"

1 minuut leestijd

BUSSUM — Woensdagmiddag is de nieuwe sporthal de Zanderij geheel in vlammen opgegaan. De bouwkosten waren ruim een jaar geleden 2,3 miljoen gulden.

De beheerders ontdekten woensdagmiddag omstreeks 1 uur de brand, toen ze plotseling het plafond van het gebouw vlam zagen vatten. Aan de blussingswerkzaamheden vrerd vanwege de geweldige omvang van de brand deelgenomen door brandweerkorpsen van Bussum, Hilversum en Naarden. De sporthal bleek echter niet meer te redden en was om 2 uur al geheel door de brand verwoest.

De brand is waarschijnlijk woensdag, morgen ontstaan doordat de dakbedekking van de sporthal is gaan smeulen, toen loodgieters bezig waren lekkage van het dak te dichten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 29 Pagina's

„De Zanderij

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 29 Pagina's

PDF Bekijken