Bekijk het origineel

Italië'

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Italië'

2 minuten leestijd

ROME — Een commissie van het Italiaanse Huis van Afgevaardigden heeft vrijdag met overweldigende meerderheid besloten de parlementaire onschendbaarheid van de Rechtse afgevaardigde Sandro Saccucci op te heffen.

De Italiaanse justitie wil een procedure tegen Saccucci aanspannen in verband met de moord op een jonge communist tijdens een partijbijeenkomst op 28 mei van de rechtse Italiaanse Sociale Beweging (MSI). Het Huis van Afgevaardigden zelf zal volgende week over opheffing van Saccucci's parlementaire onschendbaarheid stemmen. De verblijfplaats van Saccucci is niet bekend sinds hij enkele dagen geleden probeerde de grens met Zwitserland over te steken en werd teruggestuurd. Een medewerker van Saccucci is reeds in verband met de dood van de jonge communist gearresteerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Italië'

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken