Bekijk het origineel

Predikanten komen en gaan

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Predikanten komen en gaan

2 minuten leestijd

 In de Ned. Herv. Kerk nemen op 13 juni 1976 afscheid: van Langerak ds. B. Schroten beroepen te Bunschoten; van Oosterwolde drs. H. Vreekamp beroepen te Epe ten'behoeve-van het pastoraat van de hervormd gereformeerde modaliteit, Sionskérkgemeente, van Jaarsveld ds. P. Molenaar beroepen te Groot Ammers; van Beilen ds. J. L. Keijzer beroepen te Dongen (en Rijen); van Zeist, ds. T. Korporaal beroepen te Amersfoort ten behoeve van het pastoraat van de protestants christelijke Slichting „De Lichtenberg" tot predikant met bepaalde opdracht en dan doen intrede: te Terwolde ds. T. Feenstra uit Emmen; te Amsterdam, Maranathagemeente drs. G. H. Lensink uit Nigtevecht; te Uitgeest als pi;edikant van de hervormde gemeente van Uitgeest - Aakersloot en tevens als predikant van de Gereformeerde Kerk van Uitgeest ds. J, D, de Boer uit Kortgene; te Mastenbroek kandidaat J, W. Goossen uit Rijssen en te Exloërmond kandidaat W. de Graaff uit Utrecht.

In de Gereformeerde Kerken nemen op 13 juni 1976 afscheid: van Katwijk aan Zee ds. F. Pijlman wegens emeritaat; van Slikkerveer ds. M. J. Vos beroepen te Zutphen; van Werkendam ds, G. de Jong beniepen te Zuidwolde; van Zevenhuizen - Moerkapelle ds. P. van Hall beroepen te Zandvoort; van Ridderkerk drs. K. Ubels beroepen te Leek; van Bnieksterwoude drs. J. Vree Azn., beroepen te Alphen aan den Rijn en dan doet ds. G. Veeneman uit Groningen - Zuid intrede te Leeuwarden-West, ds. J. J. de Jonge, beroepen te Sladskanaal, neemt op 13 juni 1976 afscheid van de Christelijk Gereformeerde Kerk van Kpen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 11 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Predikanten komen en gaan

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 11 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken