Bekijk het origineel

Nijhoff wil samenwerken met Reidel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Nijhoff wil samenwerken met Reidel

1 minuut leestijd

DEVENTER -- Martinus Nijhoff, Internationale Uitgeverij en Boekhandel in Den Haag, een dochteronderneming van Kluwer NV (uitgevers-drukkers), en D. Reidel Publishing Company te Dordrecht en Boston (VS) zijn besprekingen begonnen over een volledige samenwerking.

Reidel Publishing is gespecialiseerd op de internationale Engelstalige wetenschappelijke markt, in het bijzonder op het gebied van mathematiek en logica, filosofie der wetenschappen, linguistiek, fysica en biochemie, milieu- en sociale wetenschappen, ruimte-onderzoek en gewetenschappen. Het fonds omvat ca. 650 boeken en 40 wetenschappelijke tijdschriften, alle in de Engelse taal.

De uitgaven van Reidel sluiten nauw aan bij die van Martinus Nijhoff en van Uitgeverij Dr. W. Junk in Den Haag, eveneens een dochteronderneming van Kluwer.

De beoogde samenwerking van deze uitgeverijen met de internationale wetenschappelijke boek- en tijdschriftenhandel van Nijhoff zal, aldus Kluwer, een versterking betekenen van de positie van al deze bedrijven op de belangrijk groeiende internationale wetenschappelijke marlet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

Nijhoff wil samenwerken met Reidel

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

PDF Bekijken