Bekijk het origineel

Winst Aspa UV

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Winst Aspa UV

2 minuten leestijd

ZAANDAM — Aspa NV (kantoorefficiëncy) heeft het op 31 maart geëindigde boekjaar 1975-1976 afgesloten met een netto resultaat na belastingen van ƒ1,7 min tegen ƒ1,9 min in 1974-1975 en met een netto omzet aan derden van ƒ 79,9 min (ƒ 69,4 min).

Sinds 1 januari 1976 zijn in de cijfers de resultaten en omzetten van Van Blerk Stalenkantoormeubelenfabriek BV in Tilburg begrepen.

Aan de jaarvergadering in september zal worden voorgesteld het dividend op 15 pet te handhaven, aldus het bedrijf. De directie streeft er naar de voorraden die nog steeds hoog zijn te verminderen. In het algemeen dient de rente. last te worden teruggedrongen.

President-commissaris, ir. H. M. van Mourik Broekman zei dat hoe zwak de balans ook is er een mogelijkheid aanwezig is om er uit te komen. „Wij prijzen ons gelukkig over een leiding te beschikken die dat aan kan", aldus de heer Van Mourik Broekman, die voorts opmerkte bewondering te hebben voor de wijze waarop bij Blijdenstein-Willink wordt gewerkt. • Het totaal van de persoonlijke inkomens is in de Verenigde Staten in april toe- genomen met 11,6 miljard dollar tot 1.347,6 miljard dollar, met correctie voor seizoensinvloeden, en op jaarbasis. Maart gaf een toeneming met 10,1 miljard dollar te zien.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

Winst Aspa UV

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

PDF Bekijken