Bekijk het origineel

Tips voor de huisvrouw...

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Tips voor de huisvrouw...

Een druk op de knop en... zachtheid en g'eur in uw douchewater

1 minuut leestijd

Ook in Nederlapid is nu de Sensoft Shower Blender Unit verkrijgbaar, 'n doseerappEUuat waarmee men alle mogelijke soorten badolie, badschuim, geuren en zelfs in water oplosbare medicamenten aan het douchewater kan toevoegen. Het apparaat is voorzien van drie doseerflessen: 1. voor badolie, badschuim of essence; 2. voor eau de parfums en andere geurige vloeistoffen;

3. voor shampoo om gemakkelijk het haar te wassen onder de douche.

Een fles vol geeft u zo'n 10-20 douches. U kunt zelfs de hoeveelheid die u nodig hebt regelen. Elke druk op de knop geeft u een effect van een paar minuten. Daarna stroomt er weer helder water uit de douche. De douchemixer, die verkrijgbaar is in goudkleurig of chroom metaal, is heel gemakkelijk aan te brengen en kan zowel aan een bestaande douche als een nieuwe worden bevestigd. Het doseerapparaat voor een „geurige" douche.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Tips voor de huisvrouw...

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken