Bekijk het origineel

Vaderdag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Vaderdag

1 minuut leestijd

De 74-jarige heer J. Bosman aan de Leliegracht in Amsterdam — een van de oudste nog aktieve sigarenwinkeliers in ons land — heeft momenteel de handen vol aan de vijfentwintigste vaderdag...

Sinds  in 1951 de vaders kollectief uit de vergetelheid werden gehaald, zorgt het instituut Vaderdag in de weken voorafgaande aan de derde zondag voor een omzetstijging van zo'n 25 procent in de sigarenbranche.

Een zweempje nostalgie naar de periode dat de heer Bosman zijn intrede deed in het vak — de twintiger jaren — is terug te vinden op de nieuwe verpakkingen van de toepasselijk genaamde -Anno serie van Willem II, waarmee wordt ingehaakt op de huidige belangstelling voor oude blikjes en doosjes.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Vaderdag

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken