Bekijk het origineel

Predikanten komen en gaan

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Predikanten komen en gaan

2 minuten leestijd

In de Ned. Herv. Kerk neemt ds. J. de Jong, beroepen te Harderwijk, Nieuwe Kerkgemeente, op 20 juni 1976 afscheid van Meppel. En dan doen intrede te Dongen en Rijen ds. J. L. Keijzer uit Beilen; te Muiderberg mevrouw ds. A. E. J. Bunjes-Van Blommestein uit Amsterdam; te Amersfoort ten behoeve van „De Lichtenberg" ds. T. Korporaal uit Zeist; te Maam-Maarsbergen drs. J. Kamerling uit Ballum en Hollum op Ameland en te Vriezenveen ds. H. van Vreeswijk uit Giessen-Nieuwkerk en Neder Slingeland.

In de Gereformeerde Kerken nemen op 20 juni afscheid: van Schiedam ds. C. van Zuylen beroepen te Apeldoorn; van Assen ds. E. Haverkamp beroepen te Den Haag-Oost; van Hoogkerk kand. C. van Steenis beroepen te Rotterdam FEeijenoord en dan doen intrede te Alphen aan den Rijn drs. J. Vree Azn. uit Broeksterwoude; te Haarlem-Oost ds. J. C. Bos uit Nederhorst den Berg; te Soeterberg drs. J. G. Luinstra kand. te Amsterdam en te Leersum drs. A. Boelhouwer kand. te Amsterdam.

In de -Gereformeerde. Kerken (Vrijgemaakt) neemt ds. J. C. Post beroepen te Schildwolde op 20 juni 1976 afscheid van Den Helder.

Kand. J. Bouma uit Amsterdam doet op 20 juni intrede als predikant van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt buiten verband van Loosdrecht.

Bij de Baptisten Gemeenten doen op 20 juni 1976 intrede te Vroomshoop ds. W. Kos uit Delfzijl en te Umuiden ds. A. H. Agtereek uit Haarlem die op 13 juni afscheid nam van de Evangelische, Vrij Baptisten Gemeente te Rijnsburg.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 19 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Predikanten komen en gaan

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 19 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken