Bekijk het origineel

Engeland

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Engeland

1 minuut leestijd

LONDEN — Een belangrijke Britse treilermaatschappij, „Boston Deep Sea Fisheries", heeft maandag meegedeeld dat zij haar vloot van zestien zeeschepen heeft gehalveerd als gevolg van de Brits-IJslandse overeenkomst die een einde heeft gemaakt aan de Kabeljauwoorlog.

Na de overeenkomst, waarbij het vissen rond IJsland wordt beperkt, is er geen gebied meer waar de nu opgelegde schepen met rendement kunnen vissen, aldus de verklaring. Ongeveer 200 vissers zijn nu zonder werk gekomen. Het besluit van de maatschappij is ook van invloed op de werkgelegenheid van employés te land. Verwacht wordt dat er nog meer Britse treilers uit de vaart zullen worden genomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 21 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Engeland

Bekijk de hele uitgave van maandag 21 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken