Bekijk het origineel

INHOUDSOPGAVE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

INHOUDSOPGAVE

2 minuten leestijd

Pagina 3 Pech onderweg? De Wegenwacht staat voor u klaar. Pagina 5 Wat prefereert u — de eigen auto of het openbaar vervoer? Pagina 7 De S/mca 1000 SR Is een wendbare auto met veel pit. Pagina 9 Een pittige middenklasser Is de Volvo 66 en llchtwissers geven beter zicht. Pagina 13 Veelzijdig Is de Kadett-Clty en bij het „zelf'-tanken kunt u geld verdienen. Pagina 15 Uit onderzoeken Is gebleken dat de meeste ongelukken voorkomen In het vierde Jaar van het deelnemen aan het wegverkeer. Pagina 17 Comfort en rijplezier brengt u de SImca 1307 terwijl een panoramische binnensplegel u veel genoegen zal verschaffen. Pagina 21 Onze automedewerker had een Interessant gesprek met de directeur van garagebedrijf Broekhuls BV te Ermelo. Pagina 23 De VW-Polo Is ruim van binnen en klein van bulten. Meer veiligheid door goede schokbrekers. Pagina 25 Onze Nederlandse auto-Industrie (DAF) kon het niet volhouden. Pagina 27 Wat kost het nu om een auto op de weg te houden? Vla tabellen wordt u dit duidelijk gemaakt. Pagina 29 De meest voorkomende knelpunten In het verkeer worden u gegeven zodat u op de hoogte bent. Pagina 33 De fietsenhandel zit duidelijk In de lift. Trouwens, fietsen Is gezond. Pagina 35 Een aantrekkelijke wagen met veel mogelijkheden Is de Vauxhall Chevette.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

INHOUDSOPGAVE

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

PDF Bekijken