Bekijk het origineel

Dag' en nacht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Dag' en nacht

1 minuut leestijd

Kan iemand overal wegenwachthulp verkrijgen? In ieder geval op alle wegenwachtroutes. Dag en nacht kan men na een verzoek door de praatpaal of de telefoon op de wegenwacht rekenen. Ook buiten de routes als de omstandigheden dat toelaten. Tegenwoordig is het ook zo dat iemand binnen de bebouwde kom op hulp kan rekenen. Vooral in de grote steden is deze regel al doorgevoerd. Natuurlijk wordt geen wegenwachthulp verleend aan leden die zich met hun auto in de buurt van hun woonadres bevinden.

Maar voor ieder ander geldt: De wegenwacht helpt. Daarom zou eigenlijk iedereen die dagelijks gebruik maakt van de auto of in elk geval veel langs de weg zit, lid moeten worden van de ANWB. Dat voorkomt moeilijkheden en beeft enkel voordelen. Wie lid wil worden, melde zich bij een kantoor van de ANWB, dat in elke stad wel te vinden is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Dag' en nacht

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

PDF Bekijken