Bekijk het origineel

Motor

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Motor

1 minuut leestijd

De Chevette is uitgerust met een watergekoelde vierciUnder motor. De motor heeft een cilinderinhoud van 1256 co en heeft een DIN vermogen van 59,4 pk bij 5600 omw/min. De rijprestaties zijn zoals gezegd zeer redelijk: de topsnelheid ligt rond de 145 km/uur. In ongeveer 15,5 seconden brengt de Chevette U van O tot 100 km. Wel moet gezegd worden dat de trekkracht boven de ISO kilometer duidelijk aiheenit.

Een voordeel is dat de Chevette niet ingereden behoeft te worden. De motoren worden ingelopen op een proeibank. De (vloer) schakeling is gemakkelijk te bedienen. De versnellingshandel ligt goed onder handbereik. De pedaaldruk die no0t^^0^0tl

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Motor

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

PDF Bekijken