Bekijk het origineel

ALLES OP WIELEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

ALLES OP WIELEN

1 minuut leestijd

straat begeeft, gebruik maken van de diensten van deze organisatie.

De doelstelling van de ANWB luidt: „Ue vereniging heeft ten doel het behartigen van de belangen van haar leden, alsmede van het algemeen belang op het gebied van toerisme, recreatie, milieu, landschap, vervoer en verkeer, alles in de meest uitgebreide zin van het woord".

Als we een greep doen uit het totale pakket dat de ANWB ons biedt, komen we allereerst tegen de servicediensten van de Wegenwacht. Erg belangrijk voor mensen die om welke redenen dan ook, dagelijks op de weg zitten. Maar daarover straks meer. En we weten allemaal wat de ANWB doet voor die automobilist die naar het buitenland gaat, de bekende Internationale Reis- en Kredietbrief. Deze brief stelt zo'n automobilist in staat om vanuit welk land dan ook, de diensten van de ANWB op te roepen.

En laten we eens denken aan alle verkeersinformatie die de ANWB verschaft door middel van brochures en folders, enz.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

ALLES OP WIELEN

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

PDF Bekijken