Bekijk het origineel

Bethelkerk krijgt nieuwe zaal

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Bethelkerk krijgt nieuwe zaal

1 minuut leestijd

VLAARDINGEN — De gemeenteraad heeft vergunning verleend tot het bouwen van een zaal met een plat dak achter de Bethelkerk. Hiermee heeft de kerkvoogdij van de Hervormde gemeente toestemming om haar zaalaccommodatie uit te breiden.

De bewoners achter de Bethelkerk, wonende aan de Mauritssingel, hadden de grootste bezwaren. Zij waren namelijk van mening dat de bouw van de zaal een ernstige ontsiering van een van de weinige mooie plekjes van Vlaardingen was. De bewoners noemden het nieuwe gebouw een „platte koek". Het college kon op grond van het bestemmingsplan geen enkele wijzigingsgrond aanvoeren voor het weigeren van de bouwvergunning.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Bethelkerk krijgt nieuwe zaal

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 juni 1976

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken