Bekijk het origineel

ASEAN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

ASEAN

1 minuut leestijd

<br />

SINGAPORE — Aan het eind van de vergadering van de ASEAN die drie dagen heeft geduurd is woensdag verklaard dat buitenlanders niet zullen worden uitgesloten van het behalen van winst in de vijf landen van de Association of Southeast Asian Nations. Dat zijn Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië en de Filippijnen. ASEAN gaat voort buitenlands kapitaal en technische kennis welkom te heten, maar bij het oprichten van ondernemingen en het uitvoeren van grote werken zullen de landen van ASEAN de grootste aandeelhouders zijn, omdat zij ,,baas in eigen huis willen blijven". De vice-voorzitter van de Chinese kamer van koophandel te Singapore zei dat als het ging om deelneming in projecten of andere ondernemingen, een gastland eerst kwam, dan andere landen van ASEAN en tenslotte „derden". Oftewel: Het hemd is ook daar nader dan de rok.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

ASEAN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 13 Pagina's

PDF Bekijken