Bekijk het origineel

Argentinië

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Argentinië

1 minuut leestijd

BUENOS—AIRES — De bezittingen van de ex-president van Argentinië, Isabella Peron, zijn donderdag door een Argentijnse rechtbank in beslag genomen. De inbeslagneming kwam aan het eind van de gerechtelijke procedure, die tegen Isabel Peron en een aantal van haar medewerkers was aangespannen wegens het verduisteren van staatsgoederen.Ook van de vroegere Argentijnse Minister van Sociale Zaken, José Lopez Rega, werd het bezit geconfisceerd. Rega is uit Argentinië gevlucht. Hij wordt door de politie gezocht.

Tevens werden opsporingsbevelen uitgevaardigd tegen talrijke vroegere medewerkers van de ex-president, die naar andere landen zijn uitgeweken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Argentinië

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken