Bekijk het origineel

Tóch huur betalen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Tóch huur betalen

2 minuten leestijd

FORT SMITH, ARKANSAS -  Het is mooi de wederkomst op aarde van Jezus Christus te verbeiden, maar het ontslaat iemand niet van de verplichting huur te betalen. Dat was donderdag de uitspraak van een federale rechter in Arkansas, toen hij machtiging verleende tot het verwijderen uit een huis van 24 personen die daar sinds negen maanden de wederkomst van Gods Zoon afwachten. <br />

„God", verklaarden de 24, „heeft ons op 29 september van het vorig jaar twee boodschappen doen geworden. Hij kondigde de nakende komst van Jezus Christus aan en hij verzocht ons het perceel tot dat tijdstip niet te verlaten".

Geheel opgaande in de voorbereiding van de wederkomst hadden de 24 zienrs vergeten huur te betalen. En een verzwarende bijkomstigheid was dat het huis dat zij bezetten, eigendom van de staat Arkansas was. Doordat de deurwaarder uitstedig is, kan het gerechtelijk bevel niet voor die dag ten uitvoer worden gelegd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 9 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Tóch huur betalen

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 9 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken