Bekijk het origineel

Opnieuw brand in bos bij Arnhem

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Opnieuw brand in bos bij Arnhem

2 minuten leestijd

ARNHEM — In november van dit jaar zullen alle instanties die betrokken zijn geweest bij de bestrijding van de bosbrand bij Arnhem opnieuw" in actie komen om dezelfde brand op papier na te spelen. Men wil daarmee het Arnhemse rampenplan toetsen en eventuele fouten bij de echte bestrijding van vorige week woensdag trachten te voorkomen.

De nieuwe „brand" zal echter niet stoppen bij de kazernecomplexen, maar zelfs over rijksweg 12 heenslaan. Dit deelde burgemeester drs. J. A. F. Roelen van Arnhem, maandagavond aan het begin van de raadsvergadering mee.

Hij bracht dank aan iedereen die bij de brandbestrijding heeft meegeholpen. Ongetwijfeld zijn er ook punten van kntieK. Daarom kondigde hij aan in november een grootscheepse oefening te zullen houden.

Brandweercommandant A. Heijnen van het Veluws bosbrandweercomité deelde maandagavond mee bijzonder gelukkig te zijn met de bewaking van de Veluwe vanuit de lucht. In het afgelopen weekeinde konden zes beginnende branden zeer tijdig worden gemeld. De schade bleef dank zij de blussing beperkt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 13 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Opnieuw brand in bos bij Arnhem

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 13 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken