Bekijk het origineel

„Geven voor leven

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

„Geven voor leven"

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Het Koningin Wilhelminafonds heeft donderdag verklaard dat de destijds vastgestelde regeling over de besteding van de middelen uit het fonds geven voor leven ten volle blijft gehandhaafd.

Op basis van door het KWF goed te keuren meerjarige begrotingen, welke  door de ziekenhuizen zullen worden ingediend, zal het KWF per kinderoncologisch centrum 18,2 miljoen gulden reserveren ten behoeve van behandeling, onderzoek en daarbij behorende voorzieningen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

Daartoe bieden de tijdens de actie geven voor leven ingezamelde gelden voorlopig een voldoende basis, waarbij het KWF beseft dat ook de andere; plannen gerealiseerd moeten worden,' zoals het leukemie-onderzoek bij kinderen en het fundamenteel kankeronderzoek, zo zegt het KWF in een communiqué.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

„Geven voor leven

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken