Bekijk het origineel

Fondsvermogen Nefo gedaald

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Fondsvermogen Nefo gedaald

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Het vermogen van Nefo NV (beleggingsfonds) is in het tweede kwartaal van dit jaar gedaald van ƒ 99,5 min tot ƒ 98,0 mhi of per aandeel van ƒ50 nominaal van 88,84 tot ƒ 87,57, zo blijkt uit een kwartaalbericht.

In de betreffende periode werd ongeveer 10 procent van het aandelenbezit verkocht. Enige Nederlandse, Duitse, Japanse en Amerikaanse aandelen verdwenen uit de portefeuille. Nieuw in het effectenbezit werden opgenomen aandelen Fuji Photo Film. In de obligatiesector werden de Canadese obligaties en twee soorten Duitse verkocht. De eerste verkoop hield verband met de sterk gestegen koers van de Canadese dollar.

Verschil

De Duitse obligaties werden verkocht om gebruik te maken van het verschil in rentestanden op de kapitaalmarkten van Duitsland en Nederland. Gedeeltelijk werd het vrijgekomen geld herbelegd in Nederlandse obligaties. Verder vonden nog enige aankopen plaats ter vervanging van afgeloste stukken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 20 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Fondsvermogen Nefo gedaald

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 20 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken