Bekijk het origineel

Nationale gladiolenexpositie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Nationale gladiolenexpositie

MIDDELHARNIS

1 minuut leestijd

MIDDELHARNIS — Op woensdag 28 juli gaat de negentiende Nationale gladiolententoonstelling open. Ondanks de droogte zal de bloemenpracht kunnen wedijveren met die van vorig jaar.

Deze expositie, die tot en met zaterdag 31 juli voor het publiek te bezichtigen zal zijn, is enig in zijn soort in ons land. Er worden ditmaal vele nieuwe soorten en tinten verwacht.

Er is 900 m2 expositieruimte waar honderden individuele telers hun boeket tonen. Tevens zullen de Nederlandse gladiolusvereniging; de Coöp. Nederlandse bloembollencentrale en het Bemiddelingsbureau sierteeltprodukten het neusje van de zalm lat?n zien.

Aantrekkelijk is de expositie ook, omdat er gelegenheid is tot het laten zien hoe men zelf wijn kan maken, er wordt wol gesponnen; het streekmuseum Goeree-Overflakkee is er met oude landbouwwerktuigen en de afdeling jonge archeologen „De Motte" laat zien wat zij op Goeree-Overflakkee heeft opgegraven.

Woensdagavond om 7 uur stijgt de ballon van de familie Boesman vanaf het terrein bij de sporthal op.

Neerlands beste gladiolenarrangeur begint dinsdagnacht, waarna een dergelijk resultaat te zien zal zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Nationale gladiolenexpositie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken