Bekijk het origineel

Huurster met uitzetting bedreigd

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Huurster met uitzetting bedreigd

Vul ook de bon op de voorpag:ina in

1 minuut leestijd

VNLO — Een bewoonster van een flatgebouw in de Venlose stadwijk Blerick, mevrouw J. Goerts, wordt met uitzetting uit haar woning bedreigd indien zij nog langer twee bij haar inwonendende kinderen op de galerij van de derde etage laat spelen. Van de eigenaar van de flat, de woningvereniging Blariacum, heeft zij de allerlaatste waarschuwing gekregen.

Een woordvoerder van de woningvereniging zei gisteren dat andere flatbewoners hebben geklaagd over het gedrag van de kinderen, die bij mevrouw Goerts inwonen. Ze spelen met skelters op de galerij en veroorzaken veel overlast.

Volgens de woningvereniging zit de betrokken vrouw al helemaal fout, omdat ze zonder toestemming inwoning heeft. Het zijn namelijk niet haar kinderen, maar die van een gescheiden men met wie zij samenwoont. De kinderen mogen overigens wel op een speciale speelgalerij spelen. Daar wenst mevrouw Goerts niet mee akkoord te gaan. Volgens haar is die galerij te gevaarlijk. Enige tijd geleden zou volgens haar daar al een kind vanaf zijn gevallen en gewond zijn geraakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 24 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Huurster met uitzetting bedreigd

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 24 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken