Bekijk het origineel

fisc.'

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

fisc.'

1 minuut leestijd

TRIPOLI — De Libische leider kolonel Kadaffi heeft Egypte ervan beschuldigd dat het veel militairen 'heeft samengetrokken langs de grens van Libië.

Kadaffi. die sprak op de slotbijeenkomst van een conferentie van Arabische studenten, verklaarde dat president Sadat. nadat hij een militaire alliantie tegen Libië had opgebouwd. Egyptische militairen ..van de frontlinie met de zionistische vijand" heeft overgebracht naar de grens van Libië. Het dagblad Arna had uit welingelichte bassadeur in Saoedi-Arabië voor overleg naar Tripoli was ontboden om opheldering te geven over Sadats verklaring „namens Saoedi-Arabië dat er tussen Egypte, Saoedi-Arabië en Soedan een militair bondgenootschap is gesloten als confrontatie jegens het volk van de Libische Arabische republiek en zijn revolutie". _De Libië steeds meer betrekkingen tussen Egypte en zijn in de afgelopen maanden slechter geworden. Onder gaf Egypte samen met Soedan onlangs Libië de schuld van een (mislukte) staatsgreep tegen president

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

fisc.'

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken