Bekijk het origineel

Oud-visser: „Je moet er bekend zijn

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Oud-visser: „Je moet er bekend zijn"

1 minuut leestijd

lijk omdat zé tot tweemaal toe met zwaar vergif zijn behandeld. Het gaat in totaal om een perceel aardappelen van 20 vierkante meter van veehouder J. van der Ende aan de Rijksweg onder Schalsum.

(Van onze streekredactie) „Je moet goed bekend zijn op het 'Grevelingenmeer. Anders komen er ongelukken van". Dit vertelt een oude visser, die langs het Grevelingenmeer woont, tegen ons. En de reactie van vele sportvissers? „Ze zeggen, dat je raar bent". Dat is de ervaring van de visser, die zijn naam liever niet in de krant wil hebben.

Volgens hem leert de praktijk, dat de sportvissers meestal niets weten van het water. Als men 's morgens bijv. vertrekt is de wind zuidoost. Later op de dag draait de wind naar noordwest. Vooral met een klein polyester bootje is de kans op een ongeluk in zo'n geval erg groot.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Oud-visser: „Je moet er bekend zijn

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken