Bekijk het origineel

Dieselproduktie VW

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Dieselproduktie VW

1 minuut leestijd

WOLFSBURG — De algemeen directeur van Volkswagen te Wolfsburg de heer T. Schmücker, heeft meegedeeld, dat volgend jaar tussen 60.000 en 80.000 VW Golfs met dieselmotor zullen worden gefabriceerd en verkocht

Het is de eerste, personenauto met dieselmotor, die Volkswagen nu op de weg gaat brengen. In september a.s. zal een begin worden gemaakt met de produktie van de Golf diesel. O De Nigeriaanse regering heeft 121 buitenlandse bedrijven in het land overgenomen, zo meldt het persbureau van Ghana. De bedrijven zouden zich niet hebben gehouden aan een regeringsdecreet dat inhoudt dat het bezit van bepaalde bedrijven is voorbehouden aan Nigerianen. Eind vorige maand kondigde de regering aan dat zij meer dan zeshonderd buitenlandse ondernemingen zou overnemen en zou verkopen aan Nigerianen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Dieselproduktie VW

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken