Bekijk het origineel

Nicaragua

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Nicaragua

1 minuut leestijd

BANGKOK — Nicaragua heeft aangeboden vijftienduizend in 'Thailand verblijvende vluchtelingen uit Vietnam, Cambodja en Laos op te nemen. De plaatsvervangend onder-minister van binnenlandse zaken van Thailand, Damrong Soenthorn-Saraton, die dit maandag bekendmaakte, zei dat het hoge commissariaat voor vluchtelingen, een VN-orgaan, het aanbod heeft goedgekeurd maar nog niet heeft laten weten wanneer het in praktijk wordt gebracht. Nicaragua zegt de vluchtelingen voldoende bestaansmogelijkheid te kunnen bieden omdat er een tekort aan arbeidskrachten in de agrarische sector bestaat. Het hoge commissariaat maakte onlangs bekend dat in Thailand ongeveer 71.000 vluchtelingen in kampen zijn ondergebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Nicaragua

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken