Bekijk het origineel

Nadelig effect

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Nadelig effect

1 minuut leestijd

De O.R.-leden van NS zeggen zich ervan bewust te zijn, dat het kostenbeheersingsplan voor het streekvervoer in eerste instantie de streekbusbedrijven aangaat. Maar de functie van het streekvervoer staat onder meer in nauw verband met het intercity-net wanneer het gaat om aan- en afvoer van treinreizigers. Men vreest dan ook een nadelig uitstralingseffect bij aantasting van het streekvervoer.

Waarnemend secretaris G. van Woudenberg van de ondernemingsraad NS deelde gisteren desgevraagd mee, dat de brief uitsluitend moet worden beschouwd als een reactie op de maatregel van Westerterp voor het streekvervoer. (Mogelijke) bezuinigingsmaatregelen voor het treinverkeer, waarover de minister afgelopen zaterdag in een televisieinterview sprak, zullen nog apart worden bekeken, aldus de heer Van Woudenberg.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Nadelig effect

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken