Bekijk het origineel

Soweto

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Soweto

1 minuut leestijd

• MOSKOU — De partijleiders van Rusland en Polen, Brezjnjev en Gierek, zijn woensdag op de Krim besprekingen begonnen. Volgens het Russische persbureau Tass hebben de twee politici een reeks belangrijke internationale vraagstukken aangesneden. Daarbij ging het onder meer om de politieke, economische, wetenschappelijke en culturele betrekkingen tussen de Sowjet-Unie en Polen. Hoe lang Gierek op de Krim blijft is niet bekend.

In het Afrikaanse woongebied Tokoza bij Johannesburg is woensdagochtend een Afrikaanse middelbare school in brand gestoken. Een tweede poging tot brandstichting mislukte. In Soweto kwam het dinsdagavond tot incidenten, maar volgens de politie was het er woensdag rustig. Een politiehoofd in Soweto meldde acht brandstichtingen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Soweto

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken