Bekijk het origineel

Kruidenthee

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kruidenthee

1 minuut leestijd

Door van verse afgedroogde kruiden „thee" te zetten, krijgt u warme dranken met verschillende smaken. Aan kruidenthees worden wel gunstige eigenschappen toegeschreven.

Zo zijn er die de stoelgang zouden bevorderen, kalmeren, de spijsvertering vergemakkelijken, enz. Kruidenthees zijn eenvoudige huismiddeltjes, die kunnen bijdragen aan het algemeen welzyn, maar waar u geen wonderen van moet verwachten.

Hoe u kruiden kunt kweken, in welke gerechten u ze kunt gebruiken en hoe u ze het beste kunt bewaren staat in de brochure tuinkruiden van het Voorlichtingsbureau voor de Voeding. Door een briefkaart met f 1,55 extra aan postzegels, bijgeplakt aan de adreszijde, te sturen naar bovenstaand Bureau, postbus 1778, Den Haag, krijgt u de brochure toegestuurd. Vergeet niet te vermelden: brochure tuinkruiden!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Kruidenthee

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken