Bekijk het origineel

Koken of niet?

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Koken of niet?

1 minuut leestijd

Kruiden die u mee kunt koken: anys, basilicum, bieslook, bonekruid, karwij, knoflook, komijn, koriander, lavas (maggiplant), marjolein, mosterdzaad, jnunt, peterselie, rozemarijn, salie, selderij, tijm, venkel en wijnruit.

Kruiden die u niet mee kunt koken: borage (komkommerkruid), citroenmelisse, dille, dragon, hysop, lieve vrouwe bedstro en tuinkers.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Koken of niet?

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken