Bekijk het origineel

Verlies

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Verlies

1 minuut leestijd

ROTTERDAM - Het rehabilitatiegebied Delfshaven wordt uitgebreid. Op verzoek van de projectgroep wordt het gehele bestemmingsplangebied nu stadsvemieuwingsterrein. Zodat binnen het gebied hele complexen voor verbetering in aanmerking komen. De directie van de Dienst Stadontwikkeling heeft het verzoek gehad om nog twaalf panden om deze redenen aan te kopen.

Na de oliecrisis stegen de verkoopcijfers van de auto tot ongekende hoogte. En de bussen? Daar moest elk jaar meer bij. Het verlies van de NZH over 1975 steeg tot grote hoogte. Ruim 1,2 miljoen gulden en dat is bijna het dubbele van 1974. Het afgelopen jaar moest de rijksoverheid daarvan maar liefst de helft voor eigen rekening nemen, en dat

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 31 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Verlies

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 31 juli 1976

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken