Bekijk het origineel

Regio-sufippers

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Regio-sufippers

1 minuut leestijd

EPE — Op woensdagmorgen 4 augustus wordt hier voor de vierentwintigste keer de bijenmarkt gehouden. De oorspronkelijke opzet van de verkoop van honing door imkers heeft allengs een uitbreiding gekregen door de steeds levendiger wordende handel in bijenvolken. Ook wordt er informatie gegeven over het imkersvak.

schoenenwinkel aan het Raadhuisplein. De man kreeg de politie achter zich aan, omdat hij vluchtte, nadat hem was gevraagd de alcohol-blaastest af te leggen. Dit laatste geschiedde op de Mauritsweg in het centrum van Rotterdam. Omdat de vluchtroute via Capelle en Krimpen a.d. IJssel voerde raakten ook politiefunctionarissen van deze gemeenten, evenals die van de rijkspiolitie district (>ouda, betrokken bij de jacht. De automobilist werd gearresteerd en in bewaring gesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 2 augustus 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Regio-sufippers

Bekijk de hele uitgave van maandag 2 augustus 1976

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken