Bekijk het origineel

Omleidingsroutes door vervanging Moerdijkbrug

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Omleidingsroutes door vervanging Moerdijkbrug

2 minuten leestijd

ZWIJNDRECHT — Indien de weersomstandigheden het toelaten zal op 7 augustus een van de overspanningen van de Moerdijkbrug worden vervangen. Als de windkracht groter is dan 5 (schaal Beaufort) of door mist of dichte regenval het zicht minder als 200 meter is, moet het karwei uitgesteld worden. Het karwei zal moeten beginnen om 10.00 uur. Mocht het na dit tijdstip toch nog mooi weer worden dan zal het toch moeten worden uitgesteld, omdat men anders niet op tijd klaar zal zijn.

Het verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroutes, die worden aangeduid door oranje borden met een zwart nummer. Er is een westelijke route via Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel. Deze heeft voor het verkeer uit Breda en Roosendaal in de richting Rotterdam en Dordrecht het nummer 2. Voor het teruggaande verkeer op deze route wordt de omleiding aangegeven met het nummer 3. Een oostelijke omleidingsroute gaat over de brug te Keizersveer en langs het verkeersknooppunt Gorinchem. Deze kan echter niet worden gevolgd door wagens met een asdruk groter dan dertien ton. De oostelijke route heeft voor het verkeer uit Rotterdam en Dordrecht in de richting Breda en Tilburg het nummer 4 en voor het verkeer in omgekeerde richting het nummer 5. Zolang de Moerdijkbrug gestremd is, zal er voor fietsers en bromfietsers een veerpont varen tussen Moerdijk en Willemsdorp.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 augustus 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Omleidingsroutes door vervanging Moerdijkbrug

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 augustus 1976

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken