Bekijk het origineel

Canada

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Canada

1 minuut leestijd

HALIFAX — Voor de zuidooskust van Newfoundland is woensdag een lange-afstands verkenningsvliegtuig van de Sowjet-Russische luchtmacht verongelukt. De Canadese marine-luchtvaartdienst heeft 230 mijl van de kust een grote olievlek en wrakstukken waargenomen. Het verongelukte toestel, dat samen met een ander Russisch vliegtuig van identiek type op weg was van Cuba naar de Sowjet-Unie, had waarschijnlijk een bemanning van 10 a 12 koppen. Het heeft geen „mayday" uitgezonden op de internationale noodfrequentie, maar waarschijnlijk wel een ander s.o.s. omdat een Russische trawler werd gesignaleerd die full-speed opstoomde naar de plaats van het ongeluk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 augustus 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Canada

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 augustus 1976

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken