Bekijk het origineel

Chocolade mousse

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Chocolade mousse

1 minuut leestijd

Benodigdheden: 2 eierdooiers, 2 eetlepels suiker, 60 gr. pure chocolade, 2 eiwitten, 4 eetlepels suiker, paar druppels citroensap, 1/8 liter slagroom, Vs glas Grand Marnier, waaierbiscuit.

Roer de eierdooiers luchtig met 2 eetlepels suiker. Smelt de chocolade au bain marie. Klop de eiwitten zeer stijf met de suiker en voeg een paar druppels citroensap toe. Klop de slagroom stijf. Leg de slagroom op het eiwit, hierop de gesmolten chocolade en de Grand Mamier. Spatel alles voorzichtig dooreen en serveer de mousse in glazen met een waaierbiscuit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 mei 1977

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Chocolade mousse

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 mei 1977

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken