Bekijk het origineel

Doden en gewonden in liet verkeer

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Doden en gewonden in liet verkeer

2 minuten leestijd

DEN HAAG — In de afgelopen dagen kwamen verschillende personen door verkeersongevallen om het leven.

In Hellendoorn bij Almelo is zondagavond laat de 19-jarige Dinand Brinkman uit Huizen (Gem. Hellendoorn) bij een verkeersongeval om het leven gekomen. De auto waarin hij zat raakte in een slip en botste tegen een boom. De jongen was op slag dood. Twee anderen raakten gewond, van wie de bestuurder, levensgevaarlijk, aldus de politie. De 30-jarige bestuurder, afkomstig was uit Nijverdal, is opgenomen in het ziekenhuis van Almelo. • Zondagmorgen is de 19-jarige J. G. Zomer uit Oude Pekela bij een verkeersongeluk in Wedde (Gr.) om het leven gekomen. De jongen botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom en belandde daarna in een sloot. Daar werd hij na enige tijd door een voorbijganger levenloos aangetroffen. • De zeventienjarige J. Bolks uit het Overijsselse Ommen is zaterdagmiddag bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats om het leven gekomen. De jongeman reed volgens de politie in een personenauto met te hoge snelheid door een bocht, raakte de macht over' het stuur kwijt en botste vervolgens tegen een boom. • Dit weekeinde is de 30-jarige Leo Wouters uit Middelbeers bij een verkeersongeluk in Oirschot om het leven gekomen. De man botste met zijn motor door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Hij was op slag dood, • De 46-jarige mevrouw H. van de Kerkhof-van Stiphout uit Helmond is zaterdagavond om het leveii gekomen toen in de buurtschap Gemonde (Gem. St. Oedenrode) de door-haar man bestuurde auto in een slip raakte en enkele malen over de kop sloeg. De heer Van de Kerkhof is zwaar gewond in een ziekenhuis opgenomen. • De 56-jarige mevrouw G. G. Hidskes uit Assen is vrijdagavond om het leven gekomen door een verkeersongeluk in haar woonplaats. Zij werd op een kruispunt met haar flets aangereden door een personenauto.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 8 augustus 1977

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Doden en gewonden in liet verkeer

Bekijk de hele uitgave van maandag 8 augustus 1977

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken