Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Van melk tot kaas
De boerenkaasmakeiHIj la een belangr^ke aanvulling van het ZulvelpavUJoen op de Flevohof. Duldemk Ie te den hoe de kaasproduktle In s^n werk graat. Het grekele procédé voltrekt sloh — achter glas — onder de og-en vanhet publiek; vanaf het. moment dat de melk In de kaastobbe wordt gredaan tot en met het r^pen op de ongeverfde planken. Dat la byaonder boeiend.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 14 juli 1978
Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 juli 1978
Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's