Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Van melk tot kaas

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Van melk tot kaas

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

De boerenkaasmakeiHIj la een belangr^ke aanvulling van het ZulvelpavUJoen op de Flevohof. Duldemk Ie te den hoe de kaasproduktle In s^n werk graat. Het grekele procédé voltrekt sloh — achter glas — onder de og-en vanhet publiek; vanaf het. moment dat de melk In de kaastobbe wordt gredaan tot en met het r^pen op de ongeverfde planken. Dat la byaonder boeiend.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 juli 1978

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Van melk tot kaas

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 juli 1978

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's