Bekijk het origineel

Huwelijk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Huwelijk

1 minuut leestijd

LONDEN — Anthony Armstrong-Jones, lord Snowdon, exechtgenoot van prinses Margaret van Engeland, is vrijdag voor de burgerlijke stand van de Londense gemeente Kensington in het huwelijk getreden met de eveneens gescheiden mevrouw Lucy LindsayHogg, zijn medewerkster als fotograaf. De plechtigheid duurde ongeveer tien minuten. Het jonge paar kwam om half twaalf naar buiten en werd onthaald op juichkreten van een menigte van ongeveer 200 verslaggevers, persfotografen en publiek, die de hevige regen had getrotseerd. De bui hield op toen lord Snowdon en zijn bruid naar buiten kwamen. De bruidegom droeg een donkergrijs colbertkostuum en mevrouw LindsayHogg een donkerblauwe plissérok met een blauw-goud gestikt jasje. De huwelijkssluiting mocht alleen worden bijgewoond door de vier getuigen van het paar. De Britse koninklijke familie, hoewel met Snowdon op goede voet gebleven, was niet vertegenwoordigd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 december 1978

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Huwelijk

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 december 1978

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken