Bekijk het origineel

Zendingsdag van GZB op 2 augustus

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Zendingsdag van GZB op 2 augustus

1 minuut leestijd

ZEIST — Op 2 augustus wordt in het Rijsenburgse bos te Driebergen de 68e landelijke zendingsdag gehouden van de Gereformeerde Zendingsbond. De ingang van het terrein ligt aan de Arnhemse Bovenweg. De ochtendbijeenkomst begint om 10.00 uur en de middagsamenkomst om 14.00 uur.

De laatste jaren is het aantal bezoekers van de zendingsdag die wordt gehouden in de open lucht gestegen tot boven de 20.000.

De heer J. de Lange uit Huizen, de voorzitter van de GZB, opent 's morgens de zendingsdag met te spreken over „het Evangelie verkondigen". Sr. P. Arana spreekt over „kerk zijn in Peru", ds. J. Jongerden uit Zeist over ,,onder alle volken" en ds. J. E. de Groot en ds. J. Kommers over hun toekomstige werk overzee.

's Middags vertelt de heer P. Boor uit Veenendaal zijn jeugdverhaal „het geheim van de tempelruïne". Ds. C. van Sliedrecht uit Wapenveld spreekt over „voor beiden toegang vrij". Prof. dr. C. Graafland uit Gouda spreekt over ,,ga heen naar uw huis tot de uwen" en ds. J. H. Cirkel uit Woudenberg over ,,want Uw is het koninkrijk".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 3 juli 1979

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Zendingsdag van GZB op 2 augustus

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 3 juli 1979

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken