Bekijk het origineel

Gebruikte steken

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gebruikte steken

1 minuut leestijd

Breiwerk: Rechte tricotsteek: 1 nld recht, 1 nld averecht.

Haakwerk: Kettingsteek of losse: kst.; vaste: V.; halve vaste: hv.

De onderkant van het gezicht en de hoed met onzichtbare steekjes vastzetten; daarbij 1 laag van het lijf opnemen. De armen en de voeten aanzetten. Kraagje: een ketting van 90 kst + 1 voor het keren opzetten, met wit, en 5 rijen v haken, dan voor de tandjes: in de 1 v insteken en de lus ophalen, hetzelfde doen op de volgende v en de 2 lussen samen sluiten: Iv normaal gehaakt, 2 v samen afgesloten; 1 kst voor het keren en 3 v op de 3 verkregen st; 1 kst voor het keren, in 1 V insteken, lus ophalen, hetzelfde doen op de 3 V en de 3 lussen samen doorhalen, met hv haken tot op de 5e rij v en een nieuw tandje maken.

Knopen: 4 kst in het rond sluiten met 1 hv met geel en in het rond v haken, met 1 meerdering in elke 2e st. De draad afhechten na de 7e toer. De ritssluiting in het rugsplit naaien. Het kraagje naaien om de naad onderaan het gezicht te verbergen. De 2 knopen opnaaien.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 23 januari 1981

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Gebruikte steken

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 23 januari 1981

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken