Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Slagers knoeien flink met gehakt

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Slagers knoeien flink met gehakt

Sulfiet nog steeds aanwezig '-

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

DEN HAAG — Veel slagers knoeien met gehakt, zo concludeert de Consumentenbond op grond van een ingesteld onderzoek. Daarbij is gebleken, dat zelfs de schadelijke en daarom verboden stof sulHet nog wordt toegevoegd. Daarnaast vond de bond in het dure kali's- en rundergehakt erg vaak goedkoper en veel vetter varkensvlees.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 januari 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Slagers knoeien flink met gehakt

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 januari 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's