Bekijk het origineel

BEURSBERICHT

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

BEURSBERICHT

Unilever gevraagd op vaster Damrak

2 minuten leestijd

AMSTERDAM - In het spoor van Wall Street heeft het Damrak woensdag overwegend hogere koersen te zien gegeven. Van de Internationale waarden bereikte Unilever in de ochtenduren eent 2.60 hogerniveau van f 138.80. Akzo ging 70 cent omhoog naar f 22.80.

Hoogovens was rond het middaguur 20 cent beter op f 18.40 en ook Kon. Olie en Philips gingen twee dubbeltjes vooruit naar f 93resp, f 19.70. KLM deed niet mee en moest na de forse stijging van dinsdag geleidelijk f 1.50 afstaan op f 97.

De grote banken begonnen In een vriendelijke stemming. Van de hypotheekbanken was vooral Westland-Utrecht Hypotheekbank In trek met een winst van f 3.50 op f 179. Verzekeringen en uitgevers konden eveneens licht terrein winnen. Bij de aannemers wilde het niet zo erg vlotten. Volker-Stevin en HBG begonnen wat lager, terwijl Boskalis en Oge'm zich redelijk konden handhaven, Nedlloyd zette de dinsdag begonnen opmars voort met f 2 op f 126. Ook Ahold lag vrij goed in de markt met een winst van f 1.30 op f 76.50. De staatsfondsen gaven Stijgingen te zien '-.i:^.. van rond een half punt, waarmee thesaurier-generaal Wellink op 3? zijn wenken bediend lijkt,wat betreft zijn uitspraken over een mogelijke rentedaling in ons land.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

BEURSBERICHT

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken